Privacyverklaring


Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.

Bescherming persoonsgegevens

Bewust in Wording neemt de privacy van je persoonsgegevens serieus. Bewust in Wording zal persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen of verstrekken. Bewust in Wording verwerkt persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Telecommunicatiewet.

Welke gegevens worden er verzameld.

Wanneer je, je inschrijft voor mijn nieuwsbrief, een download aanvraagt, een contactformulier invult, een aankoop doet van één van mijn producten en/of diensten, of op een andere wijze een formulier op mijn website invult, wordt gevraagd om je gegevens in te vullen.Bewust in Wording verwerkt alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt.

Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

Met welk doel verzamelt Bewust in Wording de persoonsgegevens en waarvoor worden ze gebruikt.

Je gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

Wanneer je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een evenement en/of training, een contact- of ander formulier hebt ingevuld en je wil in de toekomst geen mails van ons ontvangen, dan kun je, je te allen tijde uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door ons persoonlijk een bericht te verzenden.

Je e-mail adres zal in dat geval direct uit mijn bestand worden verwijderd en niet bewaard worden.

Google Analytics

Ook door mijn statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Bewust in Wording wil graag weten hoe haar bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks de website bezoeken, zodat Bewust in Wording het gebruik van de website kan optimaliseren.

Bewust in Wording wil natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter wil Bewust in Wording jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor heb ik statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Bewust in Wording kan je daarom niet persoonlijk herleiden.

Cookies uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

Social Media

Bewust in Wording wil het voor jou zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media.

Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons. Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

Links

Op de website amandnugteren.nl zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten www.amandanugteren.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijst Bewust in Wording hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Bewust in Wording bewaart je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren.Als je wilt weten welke persoonsgegevens Bewust in Wording van jou verwerkt, kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je Bewust in Wording schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.
Bewust in Wording zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen.
Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail.
Je kunt je verzoek aan mij e-mailen info@amandanugteren.nl

Wijzigingen

Bewust in Wording behoudt te allen tijde het recht haar privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip.