Welke training past bij jou?

Wil jij beter leren verkopen om jouw targets efficiënter te behalen?

Wil je meer connectie krijgen?

Met de klant, jezelf én je team? In mijn trainingen leer ik jou om verschillende verkoopvaardigheden te ontwikkelen, die van jou een ijzersterke en zelfverzekerde onderhandelaar maken, met aandacht voor de klant.

Leer je communicatiestijl kennen!

In mijn workshops en 1- tot 2-daagse trainingen ga ik dieper in op jouw communicatiestijl, je verkooptechnieken en gespreksvaardigheden. Goed leren verkopen vraagt om de juiste aanpak. Mijn trainingen zijn daarom speciaal afgestemd op jouw persoonlijkheid en doelstellingen. Wil je weten welke training perfect bij jou of jouw bedrijf past?
Doe de test en kom erachter!

Ontdek jouw salestalent!

Leren verkopen vanuit zelfinzicht zorgt voor efficiëntere verkoopgesprekken. Door deze training worden jouw salestalenten inzichtelijk, met betere verkoopresultaten tot gevolg.

Lees verder

Je klant in beeld

In deze training breng je niet alleen in kaart hoe jouw ideale klant eruitziet. Je leert ook hoe jouw klant denkt, waardoor je eenvoudiger verbinding maakt.

Lees verder

Op D.A.T.E. met de klant

Klantgericht communiceren is essentieel als je beter wilt leren verkopen. In deze training leer je professionele verkoopgesprekken te voeren vanuit verbinding met de klant.

Lees verder

De womanshow!

Een inspirerende en interactieve workshop, waarin jij inzicht krijgt in de verschillende manieren van communiceren als veroveraar of verleider.

Lees verder