De womanshow!

Een inspirerende en interactieve workshop,
recht uit het leven gegrepen

‘Ik ben het zat!’ riep Emma boos uit. Haar lip trilde door de emoties. Wat ze ook doet, het lijkt nooit goed genoeg te zijn. ‘Ik doe zo mijn best, maar ik voel mij echt niet gewaardeerd!’ Kwaad veegde ze haar lange blonde haren uit haar vermoeide gezicht. Ze voelde zich steeds bozer en bozer worden.  

‘Het gaat gewoon niet lekker op mijn werk. Mijn werkgever is steeds weer onredelijk tegen mij. Ik begrijp echt wel dat hij niet lekker in zijn vel zit, maar dat hoeft hij niet op mij af te reageren! Zijn vrouw is bij hem weggegaan en heeft de scheiding zelfs al aangevraagd. Ik begrijp het wel, mijn man zit thuis ook alleen maar chagrijnig op de bank niets te doen, terwijl ik na het werk nog eens het huishouden kan regelen. Ik ben ook doodmoe, hoor!

Ik ga ook echt elke dag met lood in mijn schoenen naar mijn werk. Het is dat ik er goed geld mee verdien en het geld nodig heb om de maandelijkse lasten mee te betalen. Want die stijgen ook alleen maar, terwijl mijn loon hetzelfde blijft. Maar als er niet snel wat verandert, dan weet ik echt niet meer hoe ik het allemaal nog voor elkaar moet krijgen… Hoe kom ik toch voor mijzelf op?’

Laat je inspireren door de womanshow!

De womanshow! is een inspirerende en interactieve workshop, waarin jij inzicht krijgt in de verschillende manieren van communiceren als veroveraar of verleider. In ieder van ons schuilt zowel een veroveraar als verleider. Het is juist de verbinding tussen deze twee communicatiestijlen, waardoor je balans vindt in zowel je werk- als privéleven. Door deze verbinding juist te leggen, kun je vanuit je hart je doelen behalen.

Een leerzame workshop, gevuld met anekdotes over kwetsbaarheid, groei, angst, keuzes maken, vertrouwen, liefde en geld.

Voor wie

  • Teambuilding
  • Relatiedagen
  • Netwerken

Duur

Maximaal twee uur inclusief pauze.

Boek de Womanshow! ook voor jouw bedrijf

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Mail naar info@salestuning.nl met het onderwerp “De Womanshow”.