Je bent een veroveraar!

Als veroveraar ga jij voor resultaat. Het behalen van je targets staat stipt op nummer één. En het liefst zo snel mogelijk, want je weet wat de consequenties anders zijn. Van nature bezit je dan ook geweldige talenten om al jouw verkoopdoelen te realiseren. Je bent gedreven, werkt hard, bent zelfverzekerd tijdens het onderhandelen en hebt discipline. Toch merk je dat klanten soms twijfelen. Je snapt niet goed wat ze nu precies willen om met jou in zee te gaan. Jij begrijpt de klant niet en zij jou niet. Hoe los je dit op?

Kenmerken van een veroveraar

  • Gedreven
  • Eigenwijs
  • Oplossingsgericht
  • Resultaatgericht
  • Gesloten

Onderhandelen als een veroveraar

Als veroveraar ben je geneigd om vooral aan jezelf te denken. Jij wilt resultaten zien om je baan te behouden! Maar juist door goed naar de behoeftes van de klant te luisteren, kun je bouwen aan waardevolle en duurzame klantrelaties. Op de lange termijn leveren deze relaties meer omzet en winst op.

Werk als veroveraar daarom aan je soft skills. Door meer zelfinzicht te ontwikkelen en verbindend te communiceren met klanten, weet jij in één oogopslag wat de klant echt wil. Je verkoopresultaten zullen hoger worden dan ooit!

De ideale mix om verkoopresultaten te behalen is 50% veroveren en 50% verleiden!

Trainingen voor veroveraars

Ontdek jouw salestalent!

Leren verkopen vanuit zelfinzicht zorgt voor efficiëntere verkoopgesprekken. Door deze training worden jouw salestalenten inzichtelijk, met betere verkoopresultaten tot gevolg.

Lees verder

Je klant in beeld

In deze training breng je niet alleen in kaart hoe jouw ideale klant eruitziet. Je leert ook hoe jouw klant denkt, waardoor je eenvoudiger verbinding maakt.

Lees verder

Op D.A.T.E. met de klant

Klantgericht communiceren is essentieel als je beter wilt leren verkopen. In deze training leer je professionele verkoopgesprekken te voeren vanuit verbinding met de klant.

Lees verder

Wil jij als veroveraar werken aan je soft skills en zo nog eenvoudiger je targets behalen? Met mijn trainingen haal jij meer resultaten uit elk verkoopgesprek. Bekijk de trainingen of neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.