Je bent een verleider!

Als verleider beschik je over bijzondere talenten, die belangrijk zijn om in sales verkoopresultaten te behalen. Zo zet je intuïtief de klant centraal en kun je heel goed met mensen overweg, maar daarin ligt ook je valkuil. Door je open en warme persoonlijkheid vind je het vaak lastig om het zakelijke te onderscheiden van het persoonlijke. Je begrijpt perfect de behoeften van de klant, maar zet daardoor die van jezelf en de organisatie soms iets te snel aan de kant. Tijdens onderhandelingen ontbreekt het vaak aan een stukje zelfvertrouwen, waardoor je gaat handelen vanuit angst.

Kernmerken van een verleider

  • Bewust
  • Aandachtig
  • Sociaal
  • Bescheiden
  • Onzeker

Onderhandelen als verleider

Als verleider vind je het helemaal niet lastig om met de klant te communiceren. Maar als er harde onderhandelingen bij komen kijken, wordt het een ander verhaal. Door te werken aan je zelfvertrouwen en gesprekstechnieken kan het onderhandelen voor jou een uitdagend en plezierig spel worden.

Je zult zien dat het eenvoudiger wordt om deals te sluiten en dat je veel betere resultaten uit deze gesprekken haalt. Je nieuwe stijl van zakendoen zal in het begin even wennen zijn, maar zowel zakelijk als persoonlijk veel meer opleveren!

De beste manier van zakendoen is 50% verleiden en 50% veroveren.

Trainingen voor verleiders

Ontdek jouw salestalent!

Leren verkopen vanuit zelfinzicht zorgt voor efficiëntere verkoopgesprekken. Door deze training worden jouw salestalenten inzichtelijk, met betere verkoopresultaten tot gevolg.

Lees verder

Je klant in beeld

In deze training breng je niet alleen in kaart hoe jouw ideale klant eruitziet. Je leert ook hoe jouw klant denkt, waardoor je eenvoudiger verbinding maakt.

Lees verder

Op D.A.T.E. met de klant

Klantgericht communiceren is essentieel als je beter wilt leren verkopen. In deze training leer je professionele verkoopgesprekken te voeren vanuit verbinding met de klant.

Lees verder

De womanshow!

Een inspirerende en interactieve workshop, waarin jij inzicht krijgt in de verschillende manieren van communiceren als veroveraar of verleider.

Lees verder

Wil je met meer zelfvertrouwen elk verkoopgesprek in gaan om betere verkoopresultaten te behalen? Met mijn trainingen sta jij straks veel steviger in je schoenen. Bekijk de trainingen of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.